Börje Paulssons bakgrund.

Erfarenhet.

Jag har drygt 40 års professionell erfarenhet av att driva företag. 30 år som entreprenör - bl a under 15 år startat och utvecklat egna bolag i forskarbyn Ideon i Lund. Tidigare 10 år i ledande befattningar inom franska Saint-Gobain och engelska Johns Manville. Nu som mentor, utvecklingscoach och företagsrådgivare. Erfarenhet från IT, bioteknik, bygg, bageri, transport, verkstad, pappersindustrin, samt offentlig verksamhet.

Mentor och utvecklingscoach

Utifrån min erfarenhet och utbildning, som ingenjör och civilekonom, samt nu akademiska studier inom psykologi och filosofi, har jag utvecklat en speciell Road Map som tillsammans med mitt speciella resultat mentorstöd ger en säker och trygg utveckling av företag via chefer.

Resultatplattformen ProfitFinder.

För resultatuppföljning har jag utvecklat ProfitFinder ett analysverktyg som nu vidareutvecklats som en resultatplattform för verksamhetsstyrning och företagsutveckling. Samt för att göra lönsamhetsanalyser snabbt och effektivt över nätet. I koncerner kan systemet utnyttjas som designmodell för en Resultatplattform.Min inspiration hämtar jag bland annat som farfar i umgänget med mina barnbarn Emma och Troy, och nu också som morfar till Carl.

ProfitFinder® ProfitFinder®


ProfitFinder®

Börje Paulsson.

"Jag arbetar individuellt med resultat ansvariga i syfte att ge en utvecklande coaching som ger drivkrafter att nå uppställda mål."